piatok 2. mája 2008

Jak jsme získali Div světa ?

Tak konecne prisli :)











Preberanie sa zacalo dobre. Vyspehovanie ukazalo ze natarska army je taka ako sme ocakavali.



Kedze MH sa rozhodla na zaver nam to spestrit, hlavnym utocnikom sa stal jarda777. Jeho army odviedla dobru pracu.


KoJaK uz prisiel do takmer prazdnej dediny.


No a tu sa skoncili dobre casy :)
Pri posielani senatorov zaskripala komunikacia a senatori prisli v inom poradi nez v akom mali. Takze ako vacsina divov na s8, aj nas bol prebrany 2x :)
Obrazky zatial nemam, ale doplnime ich sem.
Ale to co sme stratili dvojnasobnym prebranim sme ciastocne ziskali naspat rychlostou. Konkurencia prebrala divy az ovela neskor.

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Rozjímání nad oslavami příchodu Natarů, neděle, 4. května 2008

Vážení přátelé,
Bujarý duch dobré nálady, byl vždycky v lidstvu silně zakořeněn, již od časů našeho prvního předka. V dávných dobách našeho pobytu na zemi, kdy slunce nížeji, liknavě obíhalo obloze – zhruba čtyřnásobně větší a planoucí ďábelskou sirnatou červení – veliké opice si udělaly festival. Motivováni neurčitým prvotním pudem, tito úžasní tvorové, se čas od času scházeli kdesi v džungli na mýtině.

A zde, za svitu tajuplného měsíce tancovali a bušili klacky do bubnu země. Tmavé otvory jejich rozšklebených úst obnažovaly děsivé tesáky, kapající rudou krví obětního zvířete.
Zdá se, že z hlubin mlhavé minulosti, až k dnešním časům se festival velkých opic změnil jen velmi málo. Nějaký se určitě koná právě dnes, kdesi ve vzdálených hlubinách džungle, kde ještě přežívají zbytky kmene velkých antropoidů. Dost často lze z dálky zaslechnout tajuplný zvuk hliněných bubnů; ale v celé historii lidstva pouze jediný muž měl tu čest zhlédnout toto zvířecí chování a přežít aby nám o tom mohl vyprávět.

Onen muž, slabě excentrický aristokrat, anglický lord Greystoke (Tarzan), byl svědkem mnoha festivalů, které se v opičí řeči nazývali damdam a vskutku, sám se osobně zúčastnil slavnosti zakusování svých poněkud titěrných tesáků do oběti. A podle samotné, dobře promyšlené úvahy lorda Greystoka, všechny festivaly - a po pravdě všechny formy a rituály moderního náboženství a státu – jsou založeny na damdamu velikých opic. A lordovo mínění musíme respektovat, protože byl v unikátní, ale zcela kompatibilní situaci bratra opic a zároveň člen sněmovny lordů.

Ovšem žádný damdam se nedá porovnat – jak jistě každý z Vás rád připustí – k tomu co se dělo na Traviánu po objevení Natarů. Ve všech vesničkách, ze všech sloupů, vlály prapory a vlaječky a květiny, květiny byly všude. Pěkná postava uklízečky se vynořila ze dveří radnice a začala sypat plátky růží na hlavy kolem pochodujících vojáků a tělnatí radní se vlídně usmívali, když jim do řídnoucích vlasů zaplétala větvičku voňavé myrty. Ulice se naplnily svátečně oděnými občany, jejichž krok byl mnohem svižnější než obvykle a oči jim planuly v očekávání nastávajících masakrů. To, že bylo ustanoveno samotným soudem, že v takovýto významný den, jakékoliv souložení, jakoukoliv formou, nelze stíhat jako nevěru nebo přestupek, se mně zdá jako obdivuhodná cesta k zahájení jakékoliv společenské události. Pochybuji, že by se někdo odvážil pozvednout ruku na znamení nesouhlasu.

Jedna věc mě však neustále vrtá hlavou a nedá spát. Lidová moudrost nás poučuje že: „Hraběnka i kráva musí čekat devět měsíců.“
Ale proč se to také vztahuje na hráče Traviánu?

Vlad